laupäev, detsember 03, 2005

Bleeding out my pain

Paingreed.
Valuahnus?
Kes tahaks ise haiget saada?
Enesehävitaja?
Eksperimenteerija?
Vaimuhaige?

Bleeding out my pain.
Kas siis, kui kogu veri välja lasta, kaob ka valu? Jah, sest siis pole inimeses ka elu. Kui pole elu, pole valu, pole rõõmu, pole kurbust, pole midagi.
Kui kogu valu kaoks koos väljavoolava verega... Kui valu saaks samamoodi välja imeda kui verd... Oleks siis elu lihtne? Aga kuidas saab kindel olla, et just valu, mitte rõõm, voolab välja?
Ray Bradbury raamatus "451 kraadi Fahrenheiti" võttis Mildred (kogemata?? unustades??) liiga palju unerohtu. Ta oli suremise äärel. Aga ta päästeti. Kohale tuldi masinatega. Masinatega, mis pumpasid vere välja ja seejärel uue vere sisse. Mildred sai endale kellegi teise vere. Kas kunagi tulevikus saab tõesti nii, et "halb" veri pumbatakse välja ja see asendatakse "hea" verega? Kas niimoodi saabki valust lahti? Bleeding out my pain.
Bleeding, bleeding, bleeding. Kas oksendamine ei aita? Ei, see on ainult toit ja veidike maomahla, mis välja tuleb. Ei ole see sisemine valu. Toit on kehavõõras. Veri on omam. Aga toidust (toitainetest) saab ka osa verest. Segadus. Kuhu ma jõuda tahan? Ma ei tea. Aga tahaks teada.
Balti Filmi- ja Meediakool?
Kuulake Paingreedi.

0 Teiste mõtted:

Postita kommentaar

<< Home