pühapäev, aprill 17, 2005

Pipi ja Suntribe ja narkarid

Polegi ammu kirjutanud, aga nii palju on juhtunud. Äripäevad ikkagi. Ma tahtsin nii ammu juba kirjutada, aga jah...Aeg lendas ja kadus linnutiivul. Pipi ja Suntribe on nüüdseks minevik. Mõneks ajaks lodetavasti, sest ma tahaks seda veel teha. Inimesed võivad olla päris sõbralikud. Äkki kostüüm mõjub? See on ka võimalik. Igatahes, mulle anti tasuta limonaadi. Tähendab, mitte mulle, vaid Pipile. Siis läksin Rondo kohviku boksist saiakest ostma. Reedel. Mul oli kaks kahekroonist, saiake maksis kolm krooni. Kuna sel mehel polnud mulle raha tagasi anda, siis andis ta mulle hoopis ühe kahekroonise tagasi. No suur asi, et sain saiakese krooni võrra odavamalt. Aga asi on mõttes. Inimesed on lahked. Jah, seda vibutädi ma parem meelde ei tuleta. Pipi tahtis ainult ühte noolt lasta. Ainult üht prooviks. "Värk käib nii, et kuus noolt viisteist krooni." Ütles seda nii uhkelt ka. Oleme lahedad..jee...Kuus noolt viisteist krooni. Pipile ei või üht noolt lubada. Mõrd. Eile nägin SEE teatri boksis istudes midagi huvitavat. Vaatasin selle lihatööstuse boksi poole, mingi Vastse-Kuuste (Kuutse??) lihatööstus oli ja seal nägin, kuidas see mees andis Gunnarile tasuta paki vorstikesi. Vot see on inimene. Ja vahepeal söötis ta meid ka, kui me näljast nõrkemas olima. Vibutädi võta eeskuju!!
Suntribe käis laval ära. Normaalselt läks. Eks videolt näeb paremini. Ma ei viitsi sellest rohkem kirjutada. ABBA, Totu Cotugno, Heidy Tamme, ee...Luikede järv, mustkunstnik, püramiidid ja...Suntribe! Laval on hea. Laval on alati hea olla. Haaknõela nägin ka ära. Vaatasin ära ja siis jooksin ruttu oma boksi tagasi. Aga aega oli. Me läksime lavale kolmveerand tunni pärast.
Ah et narkarid? Me tegime lihtsalt oma biofilmi. Alkoholi, suitsu ja narkotsi vastast. Plakatit ei viitsinud joonistada. Tea, kas Muumile ka meeldib. Lahe oli. Seda peab teinekordki tegema. Film räägib ise enda eest. Päriselt. Aga see pole veel valmis, on ainult klipid, materjal, millest teha.