esmaspäev, oktoober 31, 2005

Tagurpidi slaalom

Täna käisin autoga sõitmas. Tunnis. Päris väike juhe oli. Kõik läks sassi. Veidike. Füüsika järelnähud?? Mina ei tea. Igatahes hullem neuriitide ja dendriitide sasipundar oli küll. Me käisime selle haige platsi peal ka. Noh tagurdada on vaja, parkida on vaja, ümber keerata on ka vaja, TÕUSU PEALT SÕITU ALUSTADA on ka vaja, aga slaalomit?? Tagurpidi slaalomit?? Tegelikult mulle täitsa meeldis see asi, aga ma ei kujuta ette, kus ma päriselus autoga slaalomit sõitma hakkaks? Autode slaalomirallil?? On selline asi üldse olemas? Vist ei. Tegelikult on probleem selles, et ma ei oska tõusu pealt sõitu alustada. See on väga juhe asi.

Nii. Peatu tõusul. Sidur on all, pidur ka. Esimene käik sees. Nii. Hakka vaikselt sidurit lahti laskma ja kui tunned, et auto tahab minema hakata, siis võta jalg pidurilt ära. Ära sidurilt jalga rohkem liiguta. Hoia!! Hoia!! Vasak jalg ei kuula sõna. Ja ma suretan seal tõusul mootoripidevalt välja. Nii.

Homme on meditsiinikoolitus. Kui ma seda läbi ei tee, siis lube ei saa. Tähendab, see on tähtis asi. Ülioluline. Sest juht peab oskama õnnetuse korral esmaabi anda.

Lühidalt veel nii, et mu ema on jälle omadega segi keeranud. Nimetab mind hiliseks puberteediks (kuidas saab inimene puberteet olla?? inimene on teismeline, mitte puberteet!!) ja käib mu toas passimas ja rääkimas, et aju areneb välja alles 21. eluaastaks ja enne seda pole mõtet eriti midagi teha. Näiteks AUTOKOOLI minna. Kaua võib? Saagu juba üle, et ma käin seal. Sõidan ja õpin teooriat ja nii edasi. Mis siis, et ma talle kunagi ei ütle, kui lähen, sest ühe korra ta juba pani mind luku taha. Siis, kui meil oli see haige lukk, mida seestpoolt ei saanud lahti keerata. See teine alumine lukk. Nüüd on all teine lukk. Voh. Ta on jälle siin. Hull inimene. Arvab, et ma olen eesmärgid kaotanud ja mu elu on mingi keeruline ja mida iganes. See on minu elu. Ja siis ta küsis, kui kaua see hullus veel kestab? Viis aastat?

Värdjas on ta. Täna tuli Hobby Halli pakk. Ja kuna mina olen nii paha laps, siis andis ta kõik asjad, mis mulle olid mõeldud, Heilile.