pühapäev, aprill 24, 2005

Ma olen metallidetektor.

Äge, äge, äge!!!! Ja ma ei lähe niipea veel magama. Ja igal kuul hakkavad mingisugused kontserdid toimuma!! Äge, äge, äge!! Mina armastan nüüd bluusi, ma tean nüüd, et bluusi järgi on võimalik end segaseks tantsida. Ma tahan veel!!!! Eddie Baytos on täiega lahe kuju. Tagasi!!! Miks ma teatrist ära tulin? Et koju saada? Et blogi kirjutada? Aga kõik hakkasid ära minema. Eddie ja tema kamp jäid sinna.
"Hi, I´m Eddie. If you want anything, ask me and I´ll get it."
"One beer." (Trummar, vist Meelis??)
"No!!"
"Scotch." (Kristjan)
"It was good. I ate it all! And cabbage, too, but musicians can´t eat cabbage!"
"It was the cabbage."
"I don´t trust you." (Peale metallidetektori-jama)
"What are you doing here? Are you the guards?"
"No, we..." (Ei saanud lõpetada ja öelda, et meie juhatame rahvast jne.)
"I know, you are metaldetectors! When I go trough, then piiiiip!! Yes?"
"Oh yeah."
"He is talking bad things about me again." (Andres hakkas jälle tõlkima)
"Why did those girls leave? Because I stopped playing accordion? Usually they leave, when I start playing."
"I´m afraid. He is going to kill me." (Rommy lavale? Ei. Kahju, äge olnuks.)
The White Stripes. Seven Nation Army kummitas terve päeva, sest Andrese kamp otsustas seda millalgi veidike mängida, tinistada. Kui nad harjutasid. Nüüd kuulan The White Stripesi, kohe otsin bluusi ka.
Andre oskab laulda, lõpuks kuulsin ise ka ära. Kõik muudkui räägivad, et täiega hästi, aga nüüd tean ise ka. See Maarja käis ka laval, laulis Billie Holiday laulu. Vägev. Kes veel laval käis? Ahjaa, Elina! Elina ja pesulaud. Ta peaks nendega tuurile minema. Nii äge oli. Aga miks Meelis lavale ei läinud? No üks Meelis oli juba laval, kui see oli trummari nimi. Üks Meelis baarileti taga ka. Meeliste kokkutulek. Kaks Elinat, kaks Maarjat, rohkem ei tea. Meelis on ju mu sugulane tegelikult. Mina ei tea, kas tunneb mind ära, pole kunagi otseselt suhelnud. Ja tema õde Maarika (või Marika) lõpetas teatriklassi esimese lennu koos sellise kambaga nagu Elmo Meijel, Marko Matvei, veel keegi ja Meelis (seekord siis Jõgilaine; kas jões on lained? Mõnikord?).
Mida ma jama siin? Rahune maha, Silja. Seven Nation Army. Bluus. Eddie Baytos. ÄGE