neljapäev, oktoober 20, 2005

Abenteuerleben

Abenteuerleben, Abenteuerleben...Seikluslik elu. Ma ei saa sellest sõnast lahti. Ja tahakski sellist elu. Õppimise asemel. Lihtsalt ei jaksa enam. Jälle. Juba sügisel. Jube.

Homme saab läbi. Kool, ma mõtlen. Aga lehte meil veel pole. Jama. Järgmise veerandi alguseks. Tuleb kuidagi valmis meisterdada. Tahaks juba kaelast ära saada. Millegipärast läheb see kogu aeg aina koormavamaks. Olen jõudnud juba mitu korda mõelda, et ma enam ei taha. Üldse mitte ei taha. Aga kui Marelle hakkas pakkuma, et loobu siis ometi, siis tekkis mingi hull trots ja siis ma tahtsin jälle. Kas asi on selles, et seda ütles Marelle või tahan ma päriselt ka?? Proovin, püüan, üritan. Ma jään ellu.
Laisk olen, tõsiselt laisk. Ja aina laisamaks ma muutun. Tüdimus on peal. Tahaks lõputut vaheaega.
Midagi naljakat ka. Ema õpib netti tundma. Hiirt kasutab ta nii: paremas käega liigutab ja siis vasakuga vajutab vahepeal hiire klahvi. :D Ja siis täna tegi ta endale Hobby Halli netikauplusesse kasutaja. Haaaaa!! Tähendab mina tegin talle üht kasutajat mingi pool tundi, sest ta mõtleb nii aeglaselt ja siis vahib tükk aega ekraani. Esimene kasutajanimi: kadakas!! Aga keegi oli selle ära võtnud, nii et emmest sai punamari. Mida iganes. Ja siis logis ta esimest korda sisse. Päris hea, kuidas ta hõiskas selle peale, et sinna oli kirjutatud Tere, Sirje. Hüppas lakke. Nojaa.