kolmapäev, jaanuar 04, 2006

Kool, kool, kool.

Täna on tore valvur. Mhmh. Aga printer ei ole absoluutselt tore. Printer ei taha ikka veel printida. See asi võiks juba kiiremini korda saada, muidu on väga haige. Meil on ju vaja lehte teha. Päriselt. Tõsiselt. Väga. Paha printer. Loll printer. Ära ole kogu aeg offline. Nii pole üldse tore. Aga see saab varsti korda. Siis on jälle tore, siis saab juba asju korralikult teha.
Janella on Haapsalus. Käisime eile vanaema juures Heiliga. Ülle oli ka seal. Kui olime ära kuulanud need tüüpilised "Oi, kui suureks sa oled kasvanud!", siis oli juba normaalne. Mängisime pimesikku. Me mängime Janellaga alati pimesikku. Janella tahtis ööseks meile tulla. Mhmh. Vanaemal tekkis paanika. Hull paanika. Ta oli solvunud, et Janella alles tuli ja juba röövisime meie ta ära. Oi, mis katastroof. Ja ta hakkas kahtlema, kas emme leiab talle üldse mingit voodipesu, millega magada. Paar lapsepisarat valatud, läksime siiski kolmekesi meile tagasi. Magasin koos Janellaga diivanil. Õpetasin talle, et kui keegi talle midagi halvasti ütleb, siis tema peab vastama: "Keri lilleaeda!" või talvel "Käi lumememme!" Nojah. Täna viisin ta vanaema juurde tagasi. Vanaema läks apteeki retsepti välja võtma ja meie mängisime klotsidega. Ehitasime mingeid jullasid. Küpsisetorti tegime ka. Maakohupiim+vaarikamoos+küpsised+külmutatud vaarikad+kaneel+mandariin. Mina pole seda ise veel süüa saanud. Pidin homme minema seda sööma. Hm, kui aega leian, milles ma sügavalt kahtlen.
Ma pole selle postitusega absoluuselt rahul. See postitus on selleks, et ma kunagi teaksin, mida ma neljandal jaanuaril ikka tegin. (: