reede, jaanuar 27, 2006

Sing, sing with me!

Mõtlesin, et teeks ühe laulusõnade postituse. Mul on üldse praegu kummalised mõtted peas.

Everything about you
is so easy to love.

Everything about you is
how I wanna be.
Your freedom comes naturally.

{Muse, Bliss}

Pilvitu on taevas, meri sinine,
täiel rinnal hingab nüüd iga inime.

{Tere Perestroika, J.M.K.E.}

My plug in baby
Crucifies my enemies
When I'm tired of giving
My plug in baby
In unbroken virgin realities
And tired of living

{My plug-in baby, Muse}

Sometimes I give myself the creeps
Sometimes my mind plays tricks on me
It all keeps adding up
I think I'm crackin up
Am I just paranoid?
Am I just stoned?

{Basket Case, Green Day}

Put down your gun my love
Dont shoot your neighbour in the head,
when there's a party in the middle of the night
right next door...
and you want to kill them all

{Don´t shoot your neighbour in the head, Agent M}

Niisama.

Jälle tantsib Heikiga, Heikiga... Heikiga tantsib ta. Üksinda jälle ta. Istun ja tema..ja tema tantsib Heikiga.
Ei, ma poleks Heiki peale armukade. (: Heiki on ju Heiki.

Hakkasin mõtlema, et kui kaua tuleb mul veel üksi nende pinkide peal istuda ja saiakest nosida. Muidugi ei pea ma ise sinna istuma minema, aga ma mõtlen nagu põhimõtteliselt seda asja. Ja kui kaua jälgin ma rõdult mööduvaid inimesi ja mõtlen, kuhu nad küll lähevad. Ja mõtlen, mis elu neil olla võib. Ja kui paljud inimesed vaatavad mind ja mõtlevad, et ma olen kurb/õnnelik/naljakas/napakas/loll/tore või mida iganes. Ja kes tõstab pilgu, kui ma möödun? Kes viitsib pilku tõsta? Ja mida nad näevad? Mida nad tahavad näha? Kas nad tunnevad minus ära kübekese iseendast või oleme sootuks erinevad?

Ja põhiküsimus: kas ma hakkan kunagi laevärvi koorumist jälgima? Igavusest. Masendusest. Või teen ma seda seepärast, et ma otsin sellest sügavamat mõtet.

I can be your fuckin´ princess!

Ma pidin selle lause kirja panema. Häh. Printsess. Häh. Jah, ma oskan beibe kah mängida. Eriti siis, kui me videosid teeme. Muide, telemeedia ringis on tore.
Häh. Printsess. Aga ma võin olla. Kui väga vaja. Korraks. Mitte kauaks. Ütle! Jemand da? Oder bin ich ganz allein? Natürlich, Karl, du bist allein! Und so einsam! This post is full of bullshit. Menjaaa savuut Silja. I love languages. Ich liebe die Sprachen! Los cojones! Aitab. Stop the bullshit! Höre auf!

Homme ma puhkan. Mõnuga. Iro ütles, et ma ei pea kooli tulema. Hahahahaa. Mõnikord on pingutamisel omad eelised ka. Enne olümpiaadi võib päeva vabaks võtta. Nii hea. Ja siis mais saab minna nämm-asju sööma. Mais tulevad sakslased. Heilige scheisse! See Jonas tuleb siia. Aga jah. Paneme Heili tuppa koos Bravodega kinni ja söödame talle hirsiputru moosiga. Lootku vaid, et hamburgerit näeb. Ta on alaealine. Mina olen siis täiskasvanu. Pahadele lastele alkoholi ei anta. Häh, ma olen nii õel. Ich bin so gemein! Praegu on saksa keele tuju. Praegu on kahtlane tuju. Tahaks midagi põlema panna. Iseennast? Ääh.

Kuulan muusikat. Ursula, ursula, ursula. URSULA! Minu sünnipäeval Lihulas. Mm. Ja mina olen ka seal. MMMMMMM. My plug in baby....Muse! MUSE! Äh, mida ma praegu veel kuulan? Ahjaa, Rujat. "Räägime, räägime teistest. Teised las räägivad meist. Ise me endast ei räägi, väärime paremat naist."

Iseendast räägime harva. Tegelikult räägime iseendast palju, aga pealiskaudsemalt. Umbes nii, et mina tegin seda ja mina nägin toda. Aga tõeliselt tähtsatest asjadest me ei räägi. Sellest, mis toimub sees. Sellest kirjutame. Sellest ei tahagi alati rääkida. Aga ma kirjutan sellest mõnikord. Ma lähen peksan nüüd pead vastu seina või midagi. Äkki tuleb mõistus tagasi.

In your head, in your head..what`s in your head? Posted by Picasa