laupäev, detsember 03, 2005

Bleeding out my pain

Paingreed.
Valuahnus?
Kes tahaks ise haiget saada?
Enesehävitaja?
Eksperimenteerija?
Vaimuhaige?

Bleeding out my pain.
Kas siis, kui kogu veri välja lasta, kaob ka valu? Jah, sest siis pole inimeses ka elu. Kui pole elu, pole valu, pole rõõmu, pole kurbust, pole midagi.
Kui kogu valu kaoks koos väljavoolava verega... Kui valu saaks samamoodi välja imeda kui verd... Oleks siis elu lihtne? Aga kuidas saab kindel olla, et just valu, mitte rõõm, voolab välja?
Ray Bradbury raamatus "451 kraadi Fahrenheiti" võttis Mildred (kogemata?? unustades??) liiga palju unerohtu. Ta oli suremise äärel. Aga ta päästeti. Kohale tuldi masinatega. Masinatega, mis pumpasid vere välja ja seejärel uue vere sisse. Mildred sai endale kellegi teise vere. Kas kunagi tulevikus saab tõesti nii, et "halb" veri pumbatakse välja ja see asendatakse "hea" verega? Kas niimoodi saabki valust lahti? Bleeding out my pain.
Bleeding, bleeding, bleeding. Kas oksendamine ei aita? Ei, see on ainult toit ja veidike maomahla, mis välja tuleb. Ei ole see sisemine valu. Toit on kehavõõras. Veri on omam. Aga toidust (toitainetest) saab ka osa verest. Segadus. Kuhu ma jõuda tahan? Ma ei tea. Aga tahaks teada.
Balti Filmi- ja Meediakool?
Kuulake Paingreedi.

Viidad tee ääres, Teeviit.

Teeviit.
Ma lubasin ei tea mis kohtadesse õppima minna.
Mainorisse majandust, Mereakadeemiasse, Taani...
Taani tädiga rääkisin ma sellepärast, et seda musta kotti saada. Aga ma ei saanud kotti. Näh-näh-näh. Seal oli mitu musta kotti, aga taanlane sokkis, et neil on kotid otsas, kui ma neid kotte vahtisin ja endale ka tahtsin.
Helkurid, märgid, pastakad. Hunnik paberipahna. Kommid. Maaülikooli paberkott.
Kilepildid.
Singi-pastaroog Tallinna Teeninduskoolist.
Rokkarid laval.
Annaliisa (:
Kloonipildid.
Heelium.
Õhupüss ja Anna.
Annaga tihedas liikluses üle tee jooksmine.
Anna ja Mazerace minu isa korteris. Mina olen äss. Anna on nähtamatute seinte meister.
Gavini kontserdile ei saanud. Ku-Ku klubisse saab liikmekaardiga. Kas mul on see? Jee ta ongi!
Ma magasin täna hommikul kella üheteistkümneni. Terve nädala väsimus sai välja magatud. Ja täna on hea olla. Käisin tunnikese Ülemistes, ostsin kotti ja musta värvi pluuse ja loksusin Hiiumaa bussiga Haapsallu. Kodu-kodu-kodu. Jõulumeeleolu on võimust võtnud. Heili on tubli. Ta kaunistas siin veidike. Jõulud jah. Ma dekoreerisin oma toa seinu. Kaks plakatit. Green Day Bravo vahelt (see on see saksakeelne noorteajakiri, mille Heili tellis, ja kus on alasti inimeste pilte ka sees) ja "Süda vabaks. Tuba ka vabaks. Tubakavabaks." poster. Teeviidalt. Viit-viit-viit, laulis lind.
Järgmisel laupäeval Viimsisse. BoBi kontserdile. Oi, kui hea!