pühapäev, jaanuar 15, 2006

Mäger, kaks jänest ja purjus printsess.

Teeme platsi puhtaks. Hakkame koristama! Tegelikult võiksin ma jah veidike oma tuba koristada, aga mul on nii palju muid asju teha. Hm, Simsi mängida, "Mäeküla piimameest" lugeda, uut juttu kirjutada (ma ei räägi sellest praegu mitte kui midagi!), saksa keele kirja kirjutada, pühapäeva nautida... Jah, ma üritan pühapäeva nautida. Vahelduseks. Pühapäevad on nii jubedad ja väga tore oleks neid vahelduseks mõnusalt ära kasutada, mitte ainult istuda ja viriseda, kui nõmedad need on. Magasin üheteistkümneni. Paar tundi on raisku läinud, aga jah, las nad olla. Võib-olla hiljem välja. Noh, tegelikult peaks kindlasti minema. Kui korra õues käia, oleks päev nagu korda läinud. Karjääri juures pole ammu käinud. Teeme ära.
Ma pidin juba eile SEE teatri asjadest rääkima, aga eile käisin ma väljas ja vaatasin telekat ja mängisin Simsi. Nohjah. Ma mängisin Vollit siis. Hahaa. Paroodia. Ja esimesel kursusel oli eksam. Lavakõne eksam. Luuletusi lugesid. Ilusaid luuletusi. Ilus oli. Ja Urb oli täis. Õnneks suutis ta end enamjaolt vaos hoida.
Selle paroodiaga oli nii, et Vilja mängis Manni ja siis teised tulid nagu proovi. Tulid, rääkisid temaga midagi (sõnadeta) ja istusid kohale. Mnjah. Ma olin ainus, kes mängis kedagi vastassoost, aga hullult naljakas oli. Mulle meeldis. Urb oli Rommi, Olle oli Urb, Anni oli Eve, Eve oli Kersti, Rommi oli Juku ja see oli vist kõik. Mul on tunne, et ma jätan kellegi välja. Hm, mul oli nahktagi seljas. Ja naljakas oli. Seda ma vist ütlesin.
Keskööl panime Kadri ja Maarjaga kostüümid selga ja läksime linna peale jalutama ja autodele lehvitama. Olle tuli ka kaasa. Sest me sundisime. Vastutasuks tegime kiluleibasid juurde, tähendab Maarja ja Kadri tegid. Suure virina ja otsimise peale pani Olle lõpuks lumeprintsessi kleidi selga. Ja kard oli tal peas. Ja viinapudel oli käes. Ahjaa, meil oli teda "vanaisaks" vaja. Reelika ja Kerli ja turvaseltskond tulid ka kaasa. Nemad olid ka täiskasvanud.
Ah, ma ei viitsi enam. Paar dialoogi, mis meelde jäid.

Mina olen väsinud ja magan laua peal. Ülikaine, lihtsalt peavalu ja väsimus. Minu haigus (:
Olle: "Kas sa oled väsinud?"
Mõmin.
Olle: "Aga kas sa tead, kui palju on kraanis vett?"
Mina: "Käi ära!"
Olle: "Ma armastan sind ka!"

Mina magan teatri koridoris kahe tumba peal. Hull väsimus. Varsti on lootus koju saada.
Mingi võõras tüüp nimega Kalle: "Kas Une-Mati tuleb sulle külla?"
Mina: "Juba tuli!"
Kalle: "Kas sa lähed Une-Matiga kohtama?"
Mina: "Juba läksin!"

Seda ka veel, et me tantsisime nagu alati. Elmari-stiilis muusika, aga mis sellest. Naljakas oli. Hahaa, tangot ka. Anniga tantsisin tangot (Ann, mitte Anni). Ja siis veel igasuguseid haigeid asju. Vahukomme grillisime ka muidugi. Ja siis sõin ma hästi palju juustupallikesi. Posted by Picasa