pühapäev, jaanuar 08, 2006

Kool??

Ma ei tea, kas ma lähen homme kooli, aga praeguse seisuga lähen. Mul on juba parem olla. Ma magasin kampsuniga ja külmetus andis järele. Aga siiski... Kahjuks või õnneks ei õnnestunud täna haigemaks jääda. Ma ei tea, mis mul jälle viga on. Vahepeal ma tahan minna ja siis ei taha ma hoopis üldse. Ma tean, et pean end kokku võtma ja minema, aga mul pole kohati mitte mingisugust tuju. Ma tahan, et see kool juba läbi oleks. Et ma saaks teha seda, mida ma tegelikult teha tahan ega peaks oma aega näiteks füüsikale kulutama. Ja keemia ja bioloogia. Ma ei taha. Kohe üldse ei taha. Posted by Picasa

Läheks magama.

Enne, kui ma täitsa magama lähen kirjutan veel selle postituse valmis. Simsist on mõneks ajaks nüüd isu täis. Mängisin. Ja valitsesin teiste elusid. Shiltsa Montag saab varsti kolmanda lapse. See on tema esimene laps, Andrea.

Hm, tal on seeliku peal puudel. Märkasin seda mängu käigus. Las olla see lepituseks minu sõber-puudlile. Ehk rahuneb siis maha.

Ma ei usu eriti, et ma esmaspäeval kooli lähen. Ma olen kui tilkuv kraan praegu. Tatikraan. Ja ei midagi muud. Jah, ma võin Rudolph Punanina ka olla muidugi. Taskurätikuid kulub niiiiii palju ja ma aevastan kogu aeg. Ma olen haige. Juba kaks päeva olen haige olnud. On aeg terveks saada. Kui ma kooli lähen, siis jään ma veel haigemaks. Ja ma ei taha sinna nagunii minna.

Ja puudel trügis ikka vahele. Ma ei saa aru, mis tal viga on. Ta on vist arust ära.
Ma lähen nüüd magama. Arvatavasti magan suu lahti nagu mu vanadel adenoidiaegadel. Äkki peaksin uuesti operatsioonile minema? Või vähemalt arsti juurde. Krooniline nohu tapab. Posted by Picasa