reede, aprill 14, 2006

Mõtteis uitab praegu ringi kole kujutluspilt.Puu, auto, auto on vastu puud sõitnud. Ja autos istub noor tüdruk, kes on alles juhiload kätte saanud. Auto on natuke mõlkida saanud. Ja tüdruk nutab. Ta nägu on väga märg. Pisaraist. Ja samas on ta vihane. Ta peksab autorooli ja hakkab sellest aina enam nutma. Ta ei pane tähele neid inimesi, kes närviliselt tema ümber sõeluvad. Ta ei pane tähele ka karmi näoga politseinikku. Ta nutab. Ta ei teeks ka siis teist nägu, kui kõiki neid teisi olevusi äkki meteoriit tabaks. Ta on omas maailmas. Ja pisaranire kõrvale tekib väike verenire. Väiksest peahaavast. Kohutav. Posted by Picasa
"By the way my punk rock friends dig your stuff:) ", kirjutas Gavin Dave Arcarile. Käi ära, kui naljakas see on. Ma pidin tooli pealt maha kukkuma. Dave on ju bluusionu ikkagi. Posted by Picasa

Laenake mulle perekonnakataloogi, ma valin uue välja.

Tegelikult ma magasin. Ma pole öösel eriti maganudki ju. Ja see äratus, mis praegu toimus, polnud üldse ilus. See oli jube. Kohutav. Ma ärkasin ema kisa peale.Ta hakkab alati täiega karjuma, et ennast näidata. Isa tahtis teda korterist välja visata. Jälle. Ema ütles juba enne, et isa tõi liiga palju piimatooteid. Ta lubas neid kraanikausist alla kallama hakata. Tahes tahtmata viirastub praegu pilt sellest, kuidas Heili salaja prügikastist torti söömas käis. See oli hea tort. Täiesti uus ja maitsev. Ja see maandus prügikastis.

Täna maandusid pett, keefir ja piim kraanikausis. Katkilõigatud pakid pirnidega koos kraanikausis hulpimas.. Piima ja keefiri ja vee segu. See oli nii õõvastav vaatepilt. Ma tõmbasin korgi eest ära ja viskasin vihast kurgi põrandale. Korjasin pirne ja katkilõigatud pakikesi kraanikausist välja ja mu käed olid keefirit täis. Kui ma vahepeal arvasin juba, et olen nende tülide suhtes immuunne, siis see ei vasta tõele. Ma nutsin, kui järgmise pirni kapi peale panin. Piimapirnid. Need maitsevad raudsel hästi rõvedalt. Isa oli hästi vihane, ta lubas ema välja visata ja ei tea mis asju veel teha. Heili nuttis ka.
Ja mu pea valutab. Aitäh. Seni, kuni ma vanematega koos elan, ei kao mu peavalud mitte kuskile. See on psüühiline värk.

Enne näitas issi mulle viimase 4 kuu telefoniarveid. See langetas mu arvamust ema suhtes veelgi. Ei ole normaalne helistada 1600 krooni eest tasulistele liinidele. Ja mind ei huvita, et ta annetas sellest 1500 krooni heategevuseks. Teenigu ise raha ja hakaku siis annetama. Ja see on veel väärakam, kui arve on 2300 krooni. Isa pani tasulised liinid kinni, aga ema mõtles välja uue kiusamisnipi. Heili ei võta oma telefoni kooli kaasa ja siis ema helistab talle, võtab ise vastu ja hoiab nii tund aega. Värdjas. Ma ei saa aru, mida ta sellest saab, kui raha tuulde laseb lennata. Ja see pole isegi tema raha.

Coldplay, The Feeling, Dallas Green ja Gavin teevad praegu mu tuju paremaks. Hingele. Ja armsa nimega emobänd hakkas ise Myspaces minu sõbraks. Ma tegin alles täna ju kasutaja. Ja Gavin oli rõõmus, et ma ka Myspace´i üle kolisin. Ma olen nii loll, et pole talle mitu kuud kirjutanud.
 Posted by Picasa
Selles suhtes, et uus päev on koitnud, maja on püsti, kuskil nurgas okset ei ole, asjad on terved, pea ei valuta, emme ei tea mitte kui midagi, Heili rahunes ka juba maha, silmas on natuke mingit põletikku, et, et, et.. Jah. Siin oli eile palju inimesi. Neid, keda ma polnud juba väga ammu näinud (Heidi!!) ja kellega oli tore rääkida, vahukommigrillijaid (Maarja! ta tõi viinamarja ka), Laruse rahvast ja muidu toredaid inimesi. Mulle meeldib, kui mul inimesed külas on. Ja õnneks polnud siin midagi eriti koristada ka. Ja tegelikult magaks natuke veel. Ja kui ma kunagi üles ärkan, võiks Roosta jaoks oma CV koostada. Ma ju ikka lähen sinna tööle, eksju, onju?? Heidi rääkis sellest toredaid asju. Sobib küll mulle. Aga enne kui ma magama lähen, vaatan Veronica Marsi 1. osa. Ma olen seda nii kaua oodanud. Mämm-nämm. Ja täna tuleb sõitu harjutada. Teisipäeval on ARK-is platsieksam ja nädala pärast linnasõit. Ma elan selle üle ju?

Siis, kui mina tõusin, paistis päike ja tuba oli ilusat valgust täis. Enam päike ei paista. Kui päikest näete, siis öelge talle edasi, et Silja/Sveta ootab teda endale külla!
 Posted by Picasa