teisipäev, aprill 11, 2006

Ma tahaks oma Milo Rambaldi teksti välja printida, aga ei saa. Keegi tross on arvuti juhtme valesse pistikupessa toppinud, nii et ma ei saa enne printerit sisse panna, kui arvuti seinast välja tõmban, arvuti juhtme õigesse pessa panen ja nii edasi! Ja siis teen arvuti uuesti lahti ja prindin! Tore lugu küll!

Annil on selle kohta 1 armas väike teooria.

Kirjeldus: "inimene istub kusagil nurgas, kus on vähemalt kaks pistikupesa, ja tõstab juhtmeid ühest peasast teise. Ja tunneb ise sealjuures ohjeldamatut rahulolu, mis ei luba tal seda tegevust lõpetada, selle tegevuse kaudu põgeneb ta pärismaailmast"

Selline on siis minu haigus. Ja Anni uurib selliseid inimesi. Ja kirjutab neist raamatu. Vägev elu mul. Ma olen katsejänes.
 Posted by Picasa

Väikse päikse äikseline läige

Lõpuks ometi 1 kordaläinud päev. Ma tunnen seda iga oma keharakukesega. Hea, hea, hea.

Miks? Sellepärast! Ma kohe kirjutan nimekirja.

Ma läksin mööda raudteed bussijaama hommikul ja see oli päris tore. Eriti märjaks ei saanudki.
Ma sain ARK-i teooriaeksamil läbi!!!!! Päeva sündmus. Oh, ma pidin ju õhtul Targole, oma sõiduõpetajale helistama, aga nüüd on natuke hilja.
Koolis oli suhteliselt normaalne ja sain teada, et homme tuleb 2. tunniks minna.
Ma ostsin endale punased tennised, milleks oli juba ammu aeg, sest mu vanad ketsid on lõhki ja veelkord lõhki.
Madis Jürgen saatis mulle täna naljakaid kirju. Tore inimene.
Laruses sai kringlit süüa.
Mina ja Liina (Lillo!) saime endale uue sõbranna, kelle nimi on Laura. Ta käib meie koolis 1.B klassis. B klass tähendavat peeru klassi ja nad pidavat iga tunni alguses seepärast peeretama. Ta lõikab ka ise endal juukseid (Liina ka ja mina proovin ka). Salaja koolis lõikas, aga pärast tegi vanatädi Maali talle vahvlilokke ja ema sai teada. Tal on paar hammast puudu. Ta sülitas pool küpsist tänavale, kuigi pidi ainult puhuma. Ta otsis musta jope, teksade ja valge litritega mütsiga tüdrukut. Ta on naljakas! Ja ta üritas meie nimesid ära arvata.

"1 on L-tähega.""Ja 1 on S-tähega.""Kumb on L ja kumb on S??"

Liisa, Liise, Lillo (!!!), Lilled, Liesa, Lilli...
Sille, Silvia, Silla, Sveta (!!!!), Silja...

"Vaata, see tegevus, mida sa oled täna terve õhtu teinud. See ha-ha-haaa asi. See asi, mida sa kogu aeg teed, noh! Mis asi see on??? ütle see sõna ja siis selle sõna 1. täht.. Pane see sinna: Liisa. Pane S-i asemele. Lii..a Mis sa saad??"
 Posted by Picasa