esmaspäev, detsember 05, 2005

<47>

Mul on tunne, et minu päev lõppeb kella kolmest. Aga see pole ju tegelikult nii. Alati, kui ma koolist koju jään, tundub, et päev saab otsa sel hetkel, kui tunnid lõppevad. Tegelikult on nii, et sel momendil saab otsa see kättevõidetud aeg. See aeg, mida mul on rohkem. See aeg, mille ma veedan kooli asemel kodus. Pärast seda punkti hakkab tavaline koduspassimise ja tegutsemise aeg. See aeg, mille ma veetnuks niikuinii kodus.

Kurk on valus, väga valus. Kodus on parem. Kodus on tavaliselt alati parem. Mitte iga kord. Tavaliselt. Siis, kui on ebatavaline, siis ei ole tore. Ma ei ütle, et ebatavaline ja erinev on paha, vaid mõtlen ebatavalise all halba.

Lähen kasutan nüüd sed aega, mida endale juurde võitsin. Raamatuisu on. Mitte söömise, vaid lugemise isu. Täna lõpetasin Ray Bradbury „451 Fahrenheiti”. Ülim. Eile lugesin uuesti „Väikest printsi”. Kahju, et mul kodus „Winnie Puhhi” pole. Aga ei. Mul peaks see ju kodus olema. Ma olen seda näinud. Selline pruun ja veidike peksasaanud olemisega. Olemas!

AAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Alisa, Andres, Annaliisa, armastus, abi, abivajaja, abitus, alam, andestus, arhiiv, antikvariaat, almus, Abja–Paluoja, alumine, appi, antibiootikum, aids, anesteesia, atakk, aforism, aforist, ahv, ahvipärdik, ablas, ahne, ahnus, ajaja, ajur, alles, alati, andeks, anna, antoine, asteroid, arst, arstiabi, anneke, aladinn, ajalugu, ajalooline, Aragorn, Anton, absoluutne, adekvaatne, absolutism, anarhia!, aju, ajuvabadus, ajukoor, amet, agoonia, anemoon, aroonia, aster, astel, altruism, antipaatia, alatus, amm, alustass, arahhis, argielu, agul, avastus, ai, avastama, aeg, ajakava, ajatus, algus, alustama, alustaja, ajateenija, arvama, arvamus, arvaja, ajaleht, artikkel, ajakirjanik, ajakirjandus, ajataju, alaleütlev, alalütlev, alaltütlev, alajaam, alamüksus...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA