esmaspäev, aprill 25, 2005

Tere, mina olen Marylin, Marylin Monroe.

Jah, meil oli täna Kristjaniga liikumisproov. Tegime oma Suntribe`i asja korda, et seda siis laupäeval esitada. Volbriöö. Euronõiad, teeks ikka neid euronõidu? Eks? Nii äge ju! Paneme publiku peale loitsu. Palun, teeme nii. Ja jooksma lähme ka, eksju? Tore, jah, lähme! Tore, et kõik nõus on! Suur SEE ja Väike SEE. Äge. Me võistleme viimase koha pärast Maarja klassiga. Ta ei taha oma traditsioonist ilma jääda. Nad lõpetavad iga kord viimastena. Aga kui me ühineks? Veel parem ju. Tahan volbrit!! Kohe! Arvake, kes lavale läheb? Ah, ma juba ütlesin.
Proov oli üle kõige. Kristjan meid esinemas küll ei näe, sest ta sõidab homme Londonisse tagasi. Kahju. Ta jäi meist maha luikedega treenima või nagu ta ise ütles, paksukestega. Nüüd me vähemalt oskame midagi. Ma ei tahtnud algul sinna ette minna ja Kristjanile näidata, mida me ei oska. No see on ju Kristjan. Koreograaf, kõrgharidusega, aga sisimas ikka lihtne inimene ju. Ma olen nüüd türklane.
"I`m hot like indian spice, like boiling water..."
"Ei, mitte nii, et I´m hot, look at me!! Vaid no, et I´m hot like indian spice, stiilselt. No proovime." (ja asi edenes)
"Ei, kuidagi...Oot, ei...Aga..." (keerutab ringi, ja äkki...Elina ainult lollitas) "Vot!!! Vot nii! Täpselt!"
"Ma ainult lollitasin."
"Aga nii peabki."
"Spice, thunder ja see..."
Olgu, lõpuks oskame me ka kuidagi tantsida. Kui neljapäeval ainult meeles oleks. Ega siis enam Kristjan siin ole, tuleb ise hakkama saada.
Marylin Monroe, vot see oli tase, see oli pull. Ja see oli tõestus, et tal on veel minu nimi meeles. Nii, põlved kokku, veidike kõverdada, käed põlvedele, selg nõgus...No teate seda pilti, kus Marylin on valges kleidis ja tuul tuleb? Vot nii. Ja selleks, et seda paar sekundit muusikas tantsida, harjutasime vähemalt kümme minutit. Jee, hakkas välja tulema. Nagu kassi küüru tegemine, see osa, kus selg nõgus on. Hea mõte. Maarjal on kahvel seljas, aga pole viga, juba tuli. Kõige parem on see, et Kris kuulis seda eurokat üldse esimest korda.
"Pole midagi paremat teha, laulavad kolm korda refrääni."
Vot. Aga mina olen Marylin.