reede, märts 31, 2006

Mõttetu.

Õues sajab vihma.
Ladistab.
Taevas on hall ja pilves.
Ja aina sajab.
Sajab.
Sajab.
Ja mina igatsen midagi teistsugust.
Pääsu hallist argipäevast.
Pääsu sellest hallist argipäevast, mis koosneb hommikul ärkamisest, väiksest einest, kooliminekust, koolis olemisest, kojuminekust, väiksest rammestavast unest, teatrist ja kodust.
See kõik on omamoodi huvitav, aga millegipärast ei rahuldu ma enam sellega. Ma tahaks midagi ilusat. Väikest veini ja taignarulli. Ja küpsetamist. Ilusat, ilusat! Ilusat õhtut. Seda, et kedagi poleks kodus. Rahu ja vaikust. Seda, et Heili ei viriseks mul kogu aeg kõrva ääres, et kui mõttetu olen ja et ma kogu aeg arvutis istun. Ei istu kogu aeg siin. Viimasel ajal lihtsalt tahaks pidevalt kirjutada ja teiste kirjutatut lugeda.

Ma tean, mida ma nüüd teen, kui blogimine tehtud. Ma hakkan õmblema. Seelikut. Sellest riidest, mis ma Tallinnast ostsin. Ja emme aitab. Ja ma loodan, et see tuleb normaalne. Ma tahan ju midagi teha! Midagi lihtsat ja armast. Midagi, millel oleks tulemus. Tegelikult võiksin mõne oma jutuvihiku võtta ja mõne poolelioleva jutu valmis kirjutada. Seejärel seda parandada ja võistlusele saata. Ma armastan oma jutuvihikuid. Ja ma armastan kirjutamisest krampi läinud vasakut kätt, sest ta on mu lemmik. Ja tema aitab mul neid fantaasialende kirja panna. Jah, ma armastan oma fantaasiat, mis on tihti nii etteaimamatu. Ja mulle meeldib oma lemmiktegelasi kannatama panna. Piinlema. Sest lõpuks läheb neil kõik hästi.
 Posted by Picasa

I´m doing my best to understand you..

...is what this picture is saying. Her look says that. And he doesn´t understand. Maybe. And maybe he even can´t do it. She is doing her best. And she´ll always do. Because he means the world to her. And that`s the point.

Anyway, I just thought that I should practise English, because I havent´visited Alias forum for long time and that`s why I haven´t used it for too long time.. I mean, I haven´t used English. And then maybe those people from foreign countries who accidentally read my blog and so understand something, too.

It`s raining again and I don´t know what to do. Although it`s Friday, I don´t have any plans. Except..sitting at home. I feel like sitting at home anyway. Cause it feels so warm now. Yeah, maybe it`s so, because it`s raining outside. Probably. Hum. And right now I feel like playing Sims 2. And maybe I´ll take some new photos there and post them here. By the way, I know who is on this one. The woman is my sim Lady Capp and the man is Heili`s sim Macurio Kaulitz. At least it seems so.

Before I go..

"..sometimes she feels like dying,
she gets so sick of crying..."

//Extraordinary Girl, Green Day//

And I don´t want to claim, that no one understands me and I´m so miserable and so on. These lines just have haunted me all day long! And I can´t get over them! Posted by Picasa