laupäev, august 27, 2005

Oojah

Läbi raskuste sain video ka valmis. Selle hulluse sisse on midagi naljakat ju vaja. Vaadake siit: http://sd-1.net/index.php?showtopic=44428 Minu kasutaja on cythoslar ja kõige esimene postitus on minu oma. Seal on video link ka. Naljakas.

Freddy!!

Freddy, where are you now? I need your funny translating. The mood is really down. Freddy? At least you posted some comments...

Blah

BLAH

BLAH

BLAH

BLAHBLAHBLAHBLAHBLAHBLAHBLAH

Oeh

Mu ema on ikka tõeliselt hull. Ta helistaski autokooli, nagu ta rääkis ja ajas seal mingit haiget juttu. Ma kartsin täna sinna minna. Hinge näris kahtlus, et äkki tegi ta seda päriselt. Tegigi. Värdjas. Ma ei oska mitte midagi muud öelda ega mõelda. Ta ON hull. Eile üritas ta uue stiiliga mind autokoolist keelitada. Tahtis, et ma talle mingeid lubadusi annaksin. "Kindlustunnet". Ja siis ütles, et ma olen lapsik ja nii edasi ja nii edasi. Lühidalt, passis terve päev minu toas. Võib-olla olengi lapsik, et hakkan kohe karjuma ja panen kõrvaklapid pähe ja ei taha kuulata ja mida veel...Aga sellise asjaga ei saa teisiti toime tullagi. Ma üritasin eile mõistlik olla. Kuulasin, mis tal öelda oli, aga iga lause ärritas aina enam. Ta on nii imelik! Ma tean, et mina olen imelik, aga tema on teistmoodi imelik. Vastikult imelik. Hull. Kurat küll, keegi ei tee selle pärast enesetappu, et tütar autokooli läheb!! Arvutiga oli sama jama, nüüd teeme koos Hansapanka ülekandeid. Vean kihla, et järgmisel suvel on vaja juba Kiltsi tomateid tooma sõita. Raudselt. Oh. Nii raske on. Miks mul peab nii väärakas ema olema? Ta ei lasknud öösel magada ka. Kui ma arvutis olin, tuli ja lülitas välja. Värdjas tõsiselt. Ja siis kuskil poole viie paiku, kui ma silmad lahti tegin, oli tuba valgust täis ja mu kapiuksed olid lahti. Unetu seisis keset tuba ja karjus. Temal on raha vaja, kõik oma ehted ja raha pean talle andma, tal on raha vaja!! Kõik vaja rahaks teha. Sogas midagi juristist ja avaldusest. Ma ei saanud aru. Alkoholi peitis Heili juba enne ära, ta tahtis hullult konjakit jooma hakata. Jube. Nüüd on issi siin. Äkki püsib rohkem oma toas ja teeb vähem lollusi. Ma ei tea. Issi tõi uue kassipoja ka. Loodan, et ta seda kassi õue lahti ei lase, nagu eelmisega juhtus. Nurru ei teinud talle midagi halba!! Ta oli kõige armsam kass üldse!! Mis siis, et ta meie kott-toolide peale pissis!! Mis siis!!! Meie kass! Uut kutsun ma Piiksuks. Ta on väga pisike veel. Punapea. Armas. Ma loodan, et hull rahuneb ja ei tee talle midagi halba. Muidu peame kassi päeval, kui meid pole Martha või vanaema juures hoidma. Ma kardan kassi pärast. Tõsiselt.
Ma ei oska ema kuidagi aidata ka. Kui ma üritan temaga rääkida, kaotan ma enesevalitsuse, sest ta ajab nii lolli juttu. Ise peab ta end normaalseks. Aga see pole ju NORMAALNE, eks? Ma ei suuda teda sellest mülkast välja aidata. Ta süüdistab mind. Ma ei tea, mida teha. Miks peab autokoolist nii suurt kära tegema?? See on ju ainult autokool!!